Reseguiden.se

Erbjudanden i Tanzania

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Upplev Afrikas mäktiga savann och kombinera det med magiska Zanzibar. Vi är ett personligt och engagerat team som erbjuder unika äventyr och upplevelser. Vi har väldigt god kännedom om Tanzania och en svensk representant på Zanzibar.
Trygghet & kunskap, sedan 1986. Anderson’s gör din resa till Afrika på rätt sätt. Välj mellan skräddarsydd safariresa med privat guide eller följ med på någon av våra gruppresor med svensk guide.Tanzania är vår stora styrka - Läs mer>>
Åk på safari till fantastiska Serengeti och världens åttonde underverk Ngorongoro-kratern. Med en privat safarijeep och ett härligt team på plats erbjuder vi en magisk reseupplevelse. Kombinera gärna safarin med paradisön Zanzibar.
Vi erbjuder en unik safariresa med en mix av walking safari, jeepsafari, besök i massajby och en rundtur på kaffeplantage. Vi ser till att göra din resa till en oförglömlig upplevelse. Kombinera gärna med Zanzibar där vi har en svensk representant.
Vill du tälta bland lejon och elefanter? Vi erbjuder en camping-safari till några av världens bästa nationalparker. På det här äventyret får ni en privat kock, en privat safari-jeep och på campingplatserna finns det beväpnade rangers.

Jämför priser Tanzania

Flyg till Tanzania  fr. 4 268 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011