Reseguiden.se

Erbjudanden inom Alla aktiviteter

Visar 1 - 10 av 10 erbjudanden
Upplev skönheten hos Stockholms skärgårds tusentals öar på denna heldagstur med segling. Gå ombord på den bekväma segelbåten, utforska den orörda naturen och få en avkopplande dag på havet.
Vill du uppleva skärgård av vita stenkullar, turkosblått vatten i vikarna. i arrangerar våra seglingsresor med besättning på destinationer såsom Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Konceptet är förstås detsamma oavsett vilken destination du väl...
Vi återvänder i sommar till Hälsingland och våra underbara Hälsingegårdar som andas svensk historia och skönhet! Det blir bl.a. besök på Stenegård där det finns både ett antal hantverksbutiker, Världsarvscentrum och Lill-Babs Museum.
EkmanResor    
Det är havet, kusten och skärgården som gör denna del av Sverige till ett riktigt paradis. Välkommen att följa med på vår bussresa till Öland! Vi bor centralt i Borgholm på Strand Hotell som erbjuder avslappnande relax och fin utsikt.
EkmanResor    
Höga Kusten är ett av Sveriges mest unika områden. Kombinationen av kustnära berg, djupa skogar och en aktiv skärgård är så speciell att UNESCO utnämnt Höga Kusten till ett Världsarv.
EkmanResor    
Utforska en av Göteborgs äldsta stadsdelar på en 2-timmars vandring med en lokal guide. Upptäck alla mysterier i de vackert bevarade trähusen, butiksaffärer och trevliga kaféer i ett område som går tillbaka till mitten av 1600-talet. Språk: Engelska
Sköna Skåne - med dess vida åkrar, vackra vyer och milslånga stränder! På denna resa blandar vi den bästa, lokalproducerade maten, med vinprovning på utvald gård, besök på vackra Sofiero och bekvämt boende i Helsingborg. Bussresa från Stockholm.
EkmanResor    
Kajakpaddling är det bästa sättet att utforska hjärtat av Stockholms skärgård. Paddla runt Vaxholm, ibland kallad skärgårdens huvudstad, och upplev enastående natur med massor av vilda djur.
Upplev Wadköping, Bergslagen och Värmland med oss på denna 3-dagars bussresa från Stockholm. Vi besöker bland annat Lars Lerins konsthall i Karlstad, Klässbols Linneväveri, Rottneros, Mårbacka minnesgård. Och bor bekvämt på Dömle Herrgård.
EkmanResor    
Genom storslagen natur reser vi till Sápmi, samernas rike. Vi upplever spektakulära vyer, vilda djur, samisk kultur och njuter av en avstressande resa på den omtalade Inlandsbanan.
EkmanResor    
 
© Reseguiden Interactive AB 2011