Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 20 erbjudanden
Har ni något speciellt tillfälle att fira, eller bara känner för att skämma bort er ordentligt en helg passar vår lyxweekend allra bäst. När ni anländer under eftermiddagen väntar champagne, rosor, frukt och praliner på rummet Se mer info på hemsidan
Skåne har en lång och stolt mat tradition. Här äter man gärna både länge och väl. Idylliska värdshus, krogar och eleganta restauranger ligger utspridda i det vackra landskapet och i de större orterna. Ta med smaklökarna och prova dig runt.
Sembo    
Två övernattningar, 2 x 3-rätters middag och 2 frukostar. Entré till Treetop Bergspa Kronan mitt bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Ankomstdagar måndag-fredag.
Välkommen till äkta julstämning på anrika och mysiga Tofta Herrgård! I år önskar vi åter välkommen till vårt klassiska julbord, där man hämtar maten själv i herrgårdsköket.
Nordens största science center, en regnskog och massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!
Kom till Trosa Stadshotell & spa en vardag och njut av harmoni, omtanke och småstadscharm.Checka in efter 15 och njut av vår sparelax med varm källa, torr- & ångbastu, aromarum & träningsrum. Till kvällen serveras en utvald tvårättersmeny med vin.
Mellandagsmys är ett paket för dig som behöver komma iväg och spendera tid med den du tycker allra mest om. Överraska med en alldeles speciell julklapp eller bara "för att". Hotell, middag, badtunna och frukost.
Fira in 2022 med tillsammans med oss! Sköna hotellrum, god mat & bubbel. Underhållningen bjuder Andrea & Ronnie på! Checka in redan vid 12 och få ett bra slut och en bra början på det nya året.
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum och sviter med fantastisk utsikt, à la carte frukost, Spa, Gym, Yoga och fritt Wi-Fi. Boka alltid bästa pris direkt med oss!
Njut av en vistelse på herrgården med god mat, naturspa, hotell och frukostbuffé. I den småländska skogen med magisk utsikt över Asasjön kan ni verkligen finna ro och njuta av livet.
Sida:12Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011