Reseguiden.se

Erbjudanden i Österrike

14 erbjudanden
9 erbjudanden
7 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 19 erbjudanden
Gartenhotel Theresia är ett familjedrivet & lyxigt inrett hotell på 1.500 meters höjd och är perfekt för dig som vill bo så nära pisten som möjligt. Theresia är ett miljöcertifierat hotell med utmärkt ekologisk mat, från frukost till middag.
Varför inte lägga årets konferens i Wien, en stad med skön blandning av gammalt och nytt. Besök ett konstmuseum, en trendig klädaffär, en hipp nattklubb eller en klassisk opera – här finns något för alla. I priset ingår flyg + 3 nätter inkl. frukost.
Fantastisk skidåkning, långa pister och riktig afterski. Bad Gastein är svenskarnas absoluta favoritort i Alperna. Res hit från 9 595 kr.
Vintern i SalzburgerLand är en riktig vinteridyll med mycket snö, mysiga byar & perfekt preparerade pister. Perfekta förutsättningar för hela familjen oavsett om det är skidåkning, snöskovandring eller häst & släde som lockar. Läs mer om de 5 orterna
I Salzburg får du världskända sevärdheter, traditionella julmarknader, julkonserter och stora skidområdena alldeles inpå knuten. Det blir enkelt för dig att kombinera konst, kultur och shopping med skidåkning både på längden och nedför.
Välkommen till skidcirkusen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn som med sitt omväxlande utbud och internationella glans räknas som ett av alpernas coolaste skidområden. From i år är området dessutom sammankopplat med Zell am See-Kaprun!
Boka Sveriges mest sålda skidresa. I Alp Inclusive ingår alltid direktflyg, bagage, hotell, frukost, 6 st middagar och 6-dagars liftkort. Pris från 7 995 kr.
St Anton är skidvärldens absoluta favoritställe med en oslagbar offpist och afterski i äkta ompa ompa stil.
Saalbach är en komplett skidort med 4 sammanhängande skidsystem och världsberömd afterski. Med skicircus kan du enkelt ta dig ända till Zell am See. Res hit fr 9 795 kr/person.
St. Johann i Salzburg är en del av Snow Space Salzburg, som erbjuder dig 120 km perfekt preparerade pister att åka i. Området är populärt bland både nybörjare och erfarna skidåkare. Här finns också fina spår för längdskidåkarna.
Sida:12Nästa

Jämför priser Österrike

Charter till Österrike  fr. 2 995 kr
Sista minuten till Österrike  fr. 3 623 kr
Flyg till Österrike  fr. 246 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011