Reseguiden.se

Erbjudanden i Österrike

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Boka din skidresa till Alperna och få 500 kr rabatt per person på alla hotell. Du har alltid öppet köp fram till 30 september!
Lion Alpin    
Blunda! Tänk på den perfekta skiddagen. Solen smeker de snöklädda topparna. Morgonluften är krispig. Nypistad manchester sträcker sig framför dig i vad som känns som en oändlighet. Visst tänker du på Alperna!
Lion Alpin    
Österrike har en storslagen natur och magnifika berg designade för det vi älskar mest, alpresor och alpin skidåkning. Österrike bjuder på fartfyllda åk, stämningsfull afterski, välpreparerade pister och utmaningar för alla typer av skidåkare.
Lion Alpin    
Många skidåkare menar att Saalbach är en av Alpernas mest kompletta skidorter, vi håller med. När bussen rullar in i byn pirrar det till lite extra i magen. Du möter en mysig alpby som erbjuder kul och omväxlande skidåkning och oslagbar afterski.
Lion Alpin    
Det är inte svårt att förstå varför gemytliga Wagrain har blivit en storfavorit hos barnfamiljerna. Här kan du ge dina barn en perfekt introduktion av Alperna och se dem utvecklas till riktiga skidentusiaster.
Lion Alpin    

Jämför priser Österrike

Charter till Österrike  fr. 3 101 kr
Sista minuten till Österrike  fr. 4 258 kr
Flyg till Österrike  fr. 245 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011