Reseguiden.se

Erbjudanden i Afrika

33 erbjudanden
8 erbjudanden
9 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 64 erbjudanden
Flyg tillkommer. Ö-paket med utvalda favoriter på öarna Mahe, Praslin o La Digue. All transfer ingår, Vi har olika ö-paket i olika prissklasser med boende och tranfer till utvalda favoriter på öarna Mahe, Praslin o La Digue. All transfer ingår,
Odenresor    
Boka en All Inclusive på något av våra TUI Family Life-hotell så äter barn upp till 12 år helt kostnadsfritt! PS. Tips även till dig som vill slippa diskussioner om var man ska äta och hur mycket det får kosta. 👍
TUI    
Luta dig tillbaka och njut – med All Inclusive på Kap Verde kan du tryggt lämna plånboken hemma och slippa bekymra dig om semesterbudget och notor. Med All Inclusive på din semester på Kap Verde är mat, glass och dryck betalt i förväg.
Ving    
Häng med på en safariresan till Afrika och besök bergsgorillorna i exotiska Uganda. Äventyrsresan börjar i Rwandas huvudstad Kigali. Från Kigali fortsätter rundresan i Afrika till Virungabergen i Ruhengeri. Res över jul och nyår, pris 32 800 kr.
Från Krugerparken för ett safari i morgondiset, eller vill lära känna Marocko med den häftiga blandningen av gammalt och nytt, så har Apollo någonting för dig.
Apollo    
Vi på Sydafrikaresor erbjuder en oförglömlig resa med smakprov på det bästa av Sydafrika - god mat, fantastiska viner, minnesvärda kulturella upplevelser, spektakulära natur och spännande safari!
Den ultimata bröllopsresan! Börja med några dagars safari i den fantastiska vildmarken i Sydafrika innan ni tar er över gränsen till Moçambique och njuter av många, soliga och lata dagar på de långa vita stränderna. Kan det bli bättre?
Välj mellan skräddarsydd safariresa med privat guide eller följ med på en av våra gruppresor med svensk guide.Med vår unika erfarenhet av resor i Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa & återvänder till Afrika igen & igen.
★ Från 20 995 kr Barnrabatt 5 000 kr ✈ inkl. flyg • 5 nätter på safari • 6 nätter i Dubai • Amboseli National Park • Lake Naivasha • Masai Mara • The Big Five • Storstads- och badsemester i Dubai
Från 29 495:- /person. Fyg från Sverige till Kilimanjaro plus transfer 6 övernattningar i Tanzania med helpension.Lake Manyara National Park - träklättrande lejon och stora elefantflockar Serengeti National Park - på utkik efter "The Big 5"
 
© Reseguiden Interactive AB 2011