Reseguiden.se

Erbjudanden i Österrike

Visar 1 - 10 av 13 erbjudanden
Kombinera konferensen med skidåkning i Österrikiska Saalbach. Detta ingår: 2 n i enkelrum på 4* Alphotell inkl frukost, inträde till hotellets SPA-avd,2 st 4-rättersmiddag, 1 konferenpaket m konf.rum och tekn. utr. samt lunch, kaffepauser och dricka.
Upplev storslagen natur, fantastiska vandringar och bad i det unika termalvattnet.
Kombinationen av skidåkning, frisk luft, vackra berg och en festfylld nyårsafton är något alldeles speciellt. Tänk dig att vakna upp den första dagen på det nya året och få njuta av en god frukost för att sedan bege sig ut och åka skidor.
Lion Alpin    
Det är något speciellt med att fira en vit jul och en skidsemester i Alperna garanterar dig detta. Tänk dig en julsemester utan julstök och måsten. Undvik julruschen genom att ge familjen en storslagen upplevelse i julklapp.
Lion Alpin    
Bokar du din skidresa till Alperna innan 30 september erbjuder vi 500 kr rabatt per person på alla hotell. Erbjudandet gäller vid bokning med flyg eller buss t.o.m. 30/9 2019 och kan ej kombineras med andra rabatter.
Lion Alpin    
Upplev sommarens vandringsresa med Nordic Walking (lätta stavgångs-promenader). Res med bekvämt direktflyg och 24-timmars guideservice.
Upplev vandringsparadiset Bad Gastein i sommar. Våra vandringspaket passar alla.
Många skidåkare menar att Saalbach är en av Alpernas mest kompletta skidorter, vi håller med. När bussen rullar in i byn pirrar det till lite extra i magen. Du möter en mysig alpby som erbjuder kul och omväxlande skidåkning och oslagbar afterski.
Lion Alpin    
Varför inte lägga årets konferens i Wien, en stad med skön blandning av gammalt och nytt. Besök ett konstmuseum, en trendig klädaffär, en hipp nattklubb eller en klassisk opera – här finns något för alla. I priset ingår flyg + 3 nätter inkl. frukost.
Det är inte svårt att förstå varför gemytliga Wagrain har blivit en storfavorit hos barnfamiljerna. Här kan du ge dina barn en perfekt introduktion av Alperna och se dem utvecklas till riktiga skidentusiaster.
Lion Alpin    
Sida:12Nästa

Jämför priser Österrike

Charter till Österrike  fr. 4 855 kr
Sista minuten till Österrike  fr. 4 055 kr
Flyg till Österrike  fr. 357 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011