Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

6 erbjudanden
20 erbjudanden
21 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 301 erbjudanden
20 minuter från Stockholms puls ligger Yasuragi. Inspirerad av den japanska badtraditionen med tvagning och varma källor finner du här ett spahotell som i japansk anda låter dina sinnen komma till ro. Njut av 2 nätter och få 1000 kr rabatt.
Yasuragi    
På Isaberg finns MTB leder i alla nivåer för både stora som små med branter, hopp och dropps. För den som vill träna extra mycket hopp, dropps, doserade kurvor, terrängvågor m.m. finns MTB-arena vid foten av berget.
Alla våra roadtrips innehåller förslag och inspiration för en lyckad bilsemester. En semester fylld av cykeläventyr som passar både familjer, par och kompisgänget.
Sembo    
Bara några hundra meter från Hotel Tylösand kan du spela golf på Halmstad Golfklubb, en av Sveriges bästa banor. Eller Ringenäs Golfklubb, ca. 10min från hotellet. Efter golfrundan väntar The Spa, en läcker middag & vila inför en ny dag på golfbanan.
Orsa Grönklitt är en plats för upplevelser och möten av alla de slag, så även med vilda djur. I Rovdjursparken väntar möten med tigrar, isbjörnar och leoparder – och många fler arter.
Bara 25 min söder om Stockholm, granne med skärgården och ett stort naturreservat. Slottet från 1657 minner om en svunnen tid av prakt och överdåd. På Häringe hittar ni Sveriges första utomhuspool och en klassisk kägelbana från 1930-talet.
Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos & matsäck som består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Intill oss finner ni Munsöleden.
Skytteholm    
Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt på Sveriges bästa hotell för romantik, varva ner och koppla av i vårt spa. Boka idag!
Nu har vi paketerat för en fulladdad sommarvecka på Särö. Salta bad, spavistelse, golf, grillning och skaldjur - allt som hör sommaren till. Så packa bilen och kom till Särö, precis mellan Göteborg och Kungsbacka. Njut av naturreservaten och havet!
Säröhus    
I Järvsö hittar du cykelleder i världsklass, designade av mästarna på Whistler Gravity Logic. Familjer, tjej eller grabbgänget, företag och de mest inbitna experterna – här kan alla hitta sin favoritcykling. Ni bor utomordentligt bra på JBP Hotell.
Xtravel    
 
© Reseguiden Interactive AB 2011