Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 31 erbjudanden
Välkomnas av glöggdoft, facklor och värmande eldar på gårdsplanen. Möts av skratt, tindrande ögon, tända ljus och sprakande brasa i herrgården. Samla familj, vänner och kollegor för på Hällsnäs har vi firat en klassisk svensk jul sedan 1906.
Glöggen serveras framför sprakande eldar i Paradisparken. Grands dignande julbord är en riktigt trevlig tradition. I år presenteras detta i en något annorlunda tappning, men den stämningsfulla miljön och den härliga känslan är precis densamma.
Välkommen till äkta julstämning på anrika och mysiga Tofta Herrgård! I år bjuder vi på ett sittande julbord där vi kombinerar några av våra klassiska julbordsfavoriter med lite nya goda inslag.
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
I kaféstaden Alingsås kan du inte bara fika utan även uppleva unik konst och kultur mitt i staden. Kombinera det med Nolhaga Parkbads relaxavdelning samt en vällagad tre-rätters middag och du har en fantastisk helg i Alingsås.
Njut av Smålands bästa julbord på en upplyst herrgård. När ni mätta och nöjda kryper ner i era sängar kan vi lova er en tyst mörk natt.
Njut av ett spapaket vid havet endast 20 minuter från Göteborgs puls. Säröhus ligger beläget i Särö på Västkusten där havet möter det magiska naturreservatet. Så om du vill njuta av naturens likaväl som interiören så är du varmt välkommen till oss.
Säröhus    
Två övernattningar, 2 x 3-rätters middag och 2 frukostar. Entré till Treetop Bergspa Kronan mitt bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Ankomstdagar måndag-fredag.
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.
Har ni något speciellt tillfälle att fira, eller bara känner för att skämma bort er ordentligt en helg passar vår lyxweekend allra bäst. När ni anländer under eftermiddagen väntar champagne, rosor, frukt och praliner på rummet Se mer info på hemsidan
Sida:1234Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011