Reseguiden.se

Erbjudanden inom Golf

Visar 1 - 6 av 6 erbjudanden
Isaberg rankas som Sveriges bästa bana i en undersökning med 95000 greenfee spelare och ligger 5 minuter från hotell Hestraviken.
Apollo erbjuder direktflyg från Stockholm till ljuvliga Malta. Här kopplar du av på någon av öns härliga semesterorter – alla med sin egen karaktär och stil. Vad
Apollo    
Tofta Herrgård ligger naturskönt på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv. I samarbete med Lycke golfbana erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Bor gör du på promenadavstånd till 1:a tee!
Boka paket & bestäm reslängden efter hur längde du vill vara borta. Marbella på Costa del Sol är en utmärkt året runt destination med mycket möjlighet till aktiviteter och utflykter, eller slappa bara vid stranden...
Belek är en av de mest populära golfdestinationerna i Europa - ett riktigt golfparadis. Här finns inte mindre än 14 förstklassiga golfbanor! I det närliggande Kadriye och i Belek hittar du butiker, restauranger och kaféer.
Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor. Isaberg rankas som Svergies bästa golfklubb av greenfee spelare. Du bor bäst på Hestraviken, ett naturskönt och lyxigt hotell med god mat.
 
© Reseguiden Interactive AB 2011