Reseguiden.se

Erbjudanden på Åland

Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Ladda batterierna under jul med några sköna vilodagar på Åland – bara två timmars båtresa från Grisslehamn. Njut av sovmorgon och hotellfrukost, ta sköna promenader och upptäck lilla mysiga Mariehamn. Hämta andan och känn stressen rinna av dig.
Avnjut en härlig 5-rätters nyårssupé i hotellets restaurang och lyssna till levande musik av Spencer Strandh i baren inpå småtimmarna. Passa också på att se nyårsfyrverkerierna över havet tillsammans med hela staden. Pris från 1593 kr/ person.
Från 2 646 SEK för 2 vuxna och två barn. Unna dig och din familj några sköna timmar på äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här är det varmt och känns nästan som att du skulle vara på varma breddgrader. Testa ångbastun, kallvaken eller bara njut!
Mellan den 27 september och 21 november kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortrygg, viltköttbullar eller ölbräserat vildsvin? Pris fr. 310 kr/ person.
Ta en dagstur till Åland och passa på att njuta av vårt härliga skärgårdsbord som står dukat med sillar, sallader, kallskuret och många andra delikatesser från både Roslagen och Åland.
Ta en Lillsemester i Mariehamn med Eckerö Linjen - pris från 1030:- / person. I vårt paket ingår: Anslutningsbuss till Grisslehamn t/r, båtresa t/r, buss Eckerö-Mariehamn t/r, del i dubbelrum på Hotell Pommern, frukost & 3-rätters middag.
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.

Jämför priser Åland

Flyg till Åland  fr. 1 571 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011