Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

6 erbjudanden
8 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 305 erbjudanden
Ta en paus från vardagen och rå om varandra på Åkeshofs Slott. Här på det lilla slottet i trädgårdsstaden står det gröna köket i fokus med fräscha och säsongbetonade råvaror som med precision har komponerats för en oförglömlig smakupplevelse.
Ta med familjen till Varberg i sommar! Bo i vårt lägenhetshotell; två sovrum, allrum och fullt utrustat kök i två våningar och egen altan. Precis vid Kattegatts strand och ändå promenadavstånd till centrum. Stor utomhuspool ingår!
Österrike har en storslagen natur och magnifika berg designade för det vi älskar mest, alpresor och alpin skidåkning. Österrike bjuder på fartfyllda åk, stämningsfull afterski, välpreparerade pister och utmaningar för alla typer av skidåkare.
Lion Alpin    
Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Vår herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Njut av Västkusten och vandring kombinerat med god mat i unik miljö.
I detta paket ingår paddling, inträde till vår Pool & Beach club, middag och boende. Vi har en sandstrand precis intill oss och ifrån den startar ni er kajaktur.
Campa i Bohuslän i sommar! Ta med mountainbiken och cykla genom Bohusläns häftiga landskap! Med Sveriges första marina nationalpark närvarande kan du ta dig ut genom doftande tallskog, upp branta bergsknallar och över klippiga öar.
Lagunen    
Upplev Stockholms ytterskärgård i sommar. Välkommen till Sands Hotell, ett familjedrivet boutique-hotell. Se våra erbjudanden för weekendbesök eller varför inte en long stay när sommaren är som bäst! Vi erbjuder dig något utöver det vanliga!
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.
På Madeira kan du vandra i tropiskt gröna sagoskogar, bada i uppvärmda pooler och spana efter delfiner. Ön som exploderar av färg och vackra vyer lockar numera nyfikna upptäckare i alla åldrar.
TUI    
Fyll på med ny energi och frisk bergslagsluft, njut av prisbelönt mat och relaxa i vårt spa med trollskogar inpå knuten. Här finns gott om aktiviteter som vandringsleder, fiske, kanoter och bad både i pool och sjö. Välkommen till vildmarken!
 
© Reseguiden Interactive AB 2011