Reseguiden.se

Erbjudanden inom Seniorresor

Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
Skippa snöslasket i vinter och boka in en långsemester till solen och värmen istället! Välj bland resmål som vinterfavoriten Kanarieöarna, natursköna Madeira och exotiska Thailand! På utvalda hotell kan du bo tre veckor eller mer i sträck!
Apollo    
Vi har lagt ner mycket tid på att söka upp slott, kojor och andra pärlor, eller som vi kallar dem: våra speciellt utvalda boutique-hotell. Välkommen till en värld av enastående hotellupplevelser!
Färna är en plats att njuta av. Spalyx, matupplevelser och avkoppling i herrgårdsmiljö. En natts logi, herrgårdsfika, spaentré, trerätters middag och frukostbuffé. Pris: från 1690:- person, måndag-torsdag
En fantastisk kombination av kultur och natur, försedd med den italienska solen. Gardasjön är bedårande vacker och vattnet är azurblått! Pris 6295:- inkluderar: resa i helturistbuss, 8 övernattningar & frukost, 8 alt. 2 middagar & reseledarservice.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Överge kylan hemma i Sverige och boka en långsemester till Kanarieöarna. Här kan du strosa längs med havet, spela golf eller shoppa i Las Palmas.
Ving    
Svenska kronan är stark mot turkiska liran och gör Turkiet till ett både solsäkert och prisvärt resmål. Billigare än att stanna hemma kanske ;).
Gäller dig som fyllt 65. Paketet inkluderar eftermiddagsfika vid ankomst, två lunchbufféer, två trerättersmiddagar, två lantfrukostbuffé samt två övernattningar i dubbelrum. Pris 2150 kr per person.
Svenska kronan är stark mot turkiska liran och gör Turkiet till ett både solsäkert och prisvärt resmål. Billigare än att stanna hemma kanske ;).
Vings flexibla långsemester med reguljärflyg tar dig till resmål som Kanarieöarna, den spanska solkusten, Amalfikusten och Malta. Hotellen är speciellt utvalda och kvalitetssäkrade av oss. Du väljer själv när du vill resa och hur länge du vill stanna
Ving    
Sida:12Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011