Reseguiden.se

Erbjudanden i Förenade Arabemiraten

Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
Milslånga finkorniga sandstränder, prunkande trädgårdar, lyxiga yachthamnar, shoppinggallerior, skidbackar, golfbanor och ett hav av oändliga sanddyner – välkommen till mångfacetterade Dubai!
Four Points by Sheraton Downtown Dubai är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Bur Dubai. Här bor du i dubbelrum eller lägenhet, med promenadavstånd till shopping, restauranger, Dubai Museum och Dubai Metro-tåget. Boka gärna hel- eller halvpension
TUI    
Abu Dhabi är ett emirat i Förenade Arabemiraten. Det är också namnet på landets huvudstad, där modern lyx möter kultur och tradition. På Yas Island i utkanten av Abu Dhabi stad finns flera nöjesparker, vattenland och matupplevelser samlade...
Apollo    
Kolla in aktuella resor till Dubai. Vi paketerar flygresor med hotell och till bra priser.
Sök och jämför priser på resor till Dubai. Stort utbud och bra priser just nu.
Dubai är inte likt något annat. Det finns både mat, stränder, byggnader och upplevelser som är utöver det vanliga. Oavsett vad du imponeras av så kommer du att fascineras av detta kontrastrika resmål.
Hela kuststräckan präglas av den milslånga finkorniga sandstranden som idag ackompanjeras av fina hotell med prunkande trädgårdar, lyxiga yachthamnar och den konstgjorda ön The Palm.
Vi har lagt ner mycket tid på att söka upp slott, kojor och andra pärlor, eller som vi kallar dem: våra speciellt utvalda boutique-hotell. Välkommen till en värld av enastående hotellupplevelser!
Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål.
Någon klok person sa, ”Du måste besöka Dubai, åtminstone en gång i livet, men allra helst en gång om året”! Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras...
Sida:12Nästa

Jämför priser Förenade Arabemiraten

Charter till Förenade Arabemi...  fr. 3 498 kr
Sista minuten till Förenade A...  fr. 3 498 kr
Flyg till Förenade Arabemiraten  fr. 1 939 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011