Reseguiden.se

Erbjudanden i Förenade Arabemiraten

Visar 1 - 10 av 19 erbjudanden
Fyll semestern med goda matupplevelser! All Inclusive för endast 500:- per person på utvalda hotell i vinter.
Apollo    
Kolla in aktuella resor till Dubai. Vi paketerar flygresor med hotell och till bra priser.
Four Points by Sheraton Downtown Dubai är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Bur Dubai. Här bor du i dubbelrum eller lägenhet, med promenadavstånd till shopping, restauranger, Dubai Museum och Dubai Metro-tåget. Boka gärna hel- eller halvpension
TUI    
Förenade Arabemiraten är ett spännande resmål med sin mix av traditionell arabisk kultur och hypermoderna städer. Denna innehållsrika rundresa tar dig till fyra av emiraterna som alla är unika på sitt sätt.
Dubai & emiraten – ett solparadis med extra allt Är du ute efter lyx i solen till ett förmånligt pris bara sex timmar bort? Då kan vi locka med Förenade Arabemiraten med sina fina sandstränder och lyx i överflöd! Kika in vilket emirat som passar bäst
Apollo    
Även om Dubai i många fall associeras med lyx och extravagans så behöver det inte kosta skjortan att åka dit på semester. Boka en prisvärd resa med TripX för att kunna unna dig lite extra väl på plats i Dubai.
Milslånga finkorniga sandstränder, prunkande trädgårdar, lyxiga yachthamnar, shoppinggallerior, skidbackar, golfbanor och ett hav av oändliga sanddyner – välkommen till mångfacetterade Dubai!
Upplev Dubai! Här finns allt man kan önska för en solsemester med mycket innehåll. Fina stränder, imponerande hotell, oslagbar shopping, skidåkning (ja det är sant) och jeepsafari i öknen. Ultramoderna skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten.
TUI    
Abu Dhabi är ett emirat i Förenade Arabemiraten. Det är också namnet på landets huvudstad, där modern lyx möter kultur och tradition. På Yas Island i utkanten av Abu Dhabi stad finns flera nöjesparker, vattenland och matupplevelser samlade...
Apollo    
Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål.
Sida:12Nästa

Jämför priser Förenade Arabemiraten

Charter till Förenade Arabemi...  fr. 4 675 kr
Sista minuten till Förenade A...  fr. 4 728 kr
Flyg till Förenade Arabemiraten  fr. 1 736 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011