Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

19 erbjudanden
21 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 283 erbjudanden
Bygg er egen timmerflotte av stockar och rep, och glid fram på den mäktiga Klarälven i Värmland. Ni bor två nätter i tält. En oförglömlig resa med både utmaningar och upplevelser som passar perfekt för dig som vill testa ett äventyr i naturen.
Promenera genom Stockholms naturreservat som ligger femton minuter med bil eller buss från Stockholm. Tillbringa en underbar dag ute i naturen, långt borta från det livliga stadslivet. Språ: Engelska och Tyska
Tillbringa semestern på Västkusten i sommar! Alla våra stugor ligger bara några hundra meter från den fantastiska stranden i Apelviken. I viken finns sex restauranger, två surfcenter och ändå på promenadavstånd från centrum. Stor utomhuspool ingår!
Mitt i Småland ligger Wärdshuset Bredaryde, en stenmur från Värnamo och Jönköping, Här vill vi ta hand om dig, rå om dig och överraska dig med mat och dryckesupplevelser, sköna sängar, service och omtanke.
Campa i Bohuslän i sommar! Ta med mountainbiken och cykla genom Bohusläns häftiga landskap! Med Sveriges första marina nationalpark närvarande kan du ta dig ut genom doftande tallskog, upp branta bergsknallar och över klippiga öar.
Lagunen    
I Järvsö hittar du cykelleder i världsklass, designade av mästarna på Whistler Gravity Logic. Familjer, tjej eller grabbgänget, företag och de mest inbitna experterna – här kan alla hitta sin favoritcykling. Ni bor utomordentligt bra på JBP Hotell.
Xtravel    
Stanna flera nätter med rabatt och välj bland många aktiviteter och utflykter. Sommaren i Trosa är ljuvlig, strosa runt i de små gränderna. Besök de personliga butikerna och de mysiga caféerna. Gå utefter åpromenaden och njut av båtlivet i hamnen.
Tofta Herrgård ligger naturskönt på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv. I samarbete med Lycke golfbana erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Bor gör du på promenadavstånd till 1:a tee!
Äventyr, rovdjur och oförglömliga upplevelser väntar i sommar. Upptäck spännande cykelleder, bad i poolen, paddelturer på Rädsjön och den världsunika rovdjursparken med norra halvklotets största rovdjur.
Välkomnas av ett glas krispig roséchampagne, ta en promenad längst vattnet, koppla av på en filt i gräset och på kvällen serveras en trerätters middag. Efter en god nattsömn vaknar ni upp till en välfylld frukostbuffé i slottet.
 
© Reseguiden Interactive AB 2011