Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 89 erbjudanden
Sommar, njutning, guldkant & Tylösand – kärt barn har många namn och i Tylösand får du allt som förgyller årets efterlängtade årstid. Åk med din älskling, bästa kompisarna eller vem som helst som förtjänar några oförglömliga avkopplande dagar.
Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den.Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik endast 35 minuter från Göteborg. Ps. Vi har Sveriges största golfanläggning...
Bara 25 min söder om Stockholm, granne med skärgården och ett stort naturreservat. Slottet från 1657 minner om en svunnen tid av prakt och överdåd. På Häringe hittar ni Sveriges första utomhuspool och en klassisk kägelbana från 1930-talet.
Har ni något speciellt tillfälle att fira, eller bara känner för att skämma bort er ordentligt en helg passar vår lyxweekend allra bäst. När ni anländer under eftermiddagen väntar champagne, rosor, frukt och praliner på rummet Se mer info på hemsidan
Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar. Här finns fjällvandring i världsklass, cykelleder på fjället och kajak- och kanotpaddling i vackra fjällsjöar.
Tänndalen    
Bo på hotell centralt i Göteborg mittemot Liseberg med gångavstånd till Avenyn. Hotellrum med milsvid utsikt och härlig frukostbuffé, Gym och fritt Wi-Fi. Boka alltid lägsta pris direkt hos oss!
Välkomnas av ett glas krispig roséchampagne, ta en promenad längst vattnet, koppla av på en filt i gräset och på kvällen serveras en trerätters middag. Efter en god nattsömn vaknar ni upp till en välfylld frukostbuffé i slottet.
Med naturen inpå knuten, aktiviteter på hotellet och massor av spännande äventyr som väntar i bygden är sommarsemestern räddad. I Tällberg finns gott om vandrings- och cykelleder, pool ute och inne, egen tennisbana, frisbeegolfbana, kubb, krocket...
Sätt telefonen i flygplansläge. Ta på dig solglasögonen, hoppa ner i 33 grader, häng på poolkanten och låt oss servera dig smaken av färskpressad sommar. Låt tiden stå still & njut i en solvarm cabana. Du behöver inte flyga till varmare breddgrader.
Inte långt bort från stadens myller kan du njuta av god mat & dryck & sova i nyrenoverade rum. Passa på att låna en cykel, hyr kajak eller SUP och utforska den vackra naturen. Avsluta dagen på uteserveringen precis intill vattenbrynet.
 
© Reseguiden Interactive AB 2011