Reseguiden.se

Erbjudanden i Sverige

6 erbjudanden
5 erbjudanden
85 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 140 erbjudanden
Vi rekommenderar Ryforsleden och Stråkenleden, men det finns många andra vackra leder att välja mellan. När ni anländer bjuds ni på eftermiddagsfika och på kvällen sätter ni er ner till ett fint dukat bord och avnjuter en trerättersmiddag.
Mitt i Småland ligger Wärdshuset Bredaryde, en stenmur från Värnamo och Jönköping, Här vill vi ta hand om dig, rå om dig och överraska dig med mat och dryckesupplevelser, sköna sängar, service och omtanke.
Tillbringa semestern på Västkusten i sommar! Alla våra stugor ligger bara några hundra meter från den fantastiska stranden i Apelviken. I viken finns sex restauranger, två surfcenter och ändå på promenadavstånd från centrum. Stor utomhuspool ingår!
Att bygga och åka på sin egen timmerflotte är ett äventyr oavsett om man bara är ute en kort eller lång tur. I denna upplevelse bygger ni er timmerflotte första dagen, bor i en stuga på Klarälvens Camping. Nästa dag flyter ni iväg på Klarälven.
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
Gäller dig som fyllt 65. Paketet inkluderar eftermiddagsfika vid ankomst, två lunchbufféer, två trerättersmiddagar, två lantfrukostbuffé samt två övernattningar i dubbelrum. Pris 2150 kr per person.
I Järvsö hittar du cykelleder i världsklass, designade av mästarna på Whistler Gravity Logic. Familjer, tjej eller grabbgänget, företag och de mest inbitna experterna – här kan alla hitta sin favoritcykling. Ni bor utomordentligt bra på JBP Hotell.
Xtravel    
Äventyr, rovdjur och oförglömliga upplevelser väntar i sommar. Upptäck spännande cykelleder, bad i poolen, paddelturer på Rädsjön och den världsunika rovdjursparken med norra halvklotets största rovdjur.
Poolhäng, rooftop restaurang och ett glittrande Mälaren. Mixa med lagom mycket aktiviteter, shopping och strosande i sommarstaden Västerås för att sedan toppa med ljusa sommarkvällar på vår rooftop. Den perfekta sommarsemestern finns på Steam Hotel.
Paketet för dig som vill fly vardagen. Njut middagen och frukosten till den milsvida utsikten över Siljan. Bada i poolen och basta, smaka en god drink framför brasan i lobbyn. Ta hand om varandra.

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 800 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011