Reseguiden.se

Erbjudanden i Tyskland

Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Boka våra biljettpaket med hotell & flyg! Fotbollsresor till Tyskland och Bundesliga med storlag som Bayern München, Borussia Dortmund, Hertha Berlin mfl. Ta del av spänningen på plats och upplev tysk fotboll på riktigt. Välkommen!
En snabb avstickare till tyska Rügen med välgörande spa: 2 övernattningar inkl. frukost, en välgörande inpackning med Rügen-krita och tillgång till spa, pool, bastu, och fitness. Från 109 € per person i nov. 2019 - mars 2020.
Berlin är också en av Europas billigaste huvudstäder och här finns gott om shopping för den som vill. Några kända sevärdheter är Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie och Förintelsemonumentet. Stanna 2-3 nätter eller en hel vecka - du väljer.
I Berlin finns en fantastiskt rik historia, samtidigt som staden hyser det senaste inom konst, mode och arkitektur. I priset ingår flyg Sto/Kphm-Berlin t/r inkl. 3 nätter på 3* hotell inkl. frukost samt studiebesök och flygtransfer.
För att riktigt kunna ladda batterierna och njuta av några dagars ledighet behövs det mer än en helg. Boka förmånligt 4 nätter med middag varje kväll och boka till massage eller annat själv! Från 70 € per person och natt.
En veckas vistelse på Rügen, Tysklands största ö. Frukost och middag inklusive och tillgång till spa. Förrutom en skön tid på hotellet finns det gott om utflyktsmål på ön. Från 70 € per person och dag.
En minisemester med wellness och en romantisk middag på härliga Hotel Hanseatic på Rügen. 3 övernattningar inkl. frukost, en candle light middag, en ryggmassage och en flaska vin på rummet. Från 174 € per person.
Berlin har något för alla och till bra priser! I vårt paket ingår flyg t/r, 2 nätter på centralt v-hem med frukost och 3-4 dagar i Berlin. Vi hjälper gärna till att boka aktiviteter enligt gruppens önskemål. Kontakta oss för kostnadsfri offert idag!

Jämför priser Tyskland

Flyg till Tyskland  fr. 255 kr
 
© Reseguiden Interactive AB 2011