Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

6 erbjudanden
39 erbjudanden
31 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 285 erbjudanden
Det genuina gamla Bohuslän finner du bland sjöbodar och gränder i Mollösund. Ströva runt och njut av havet, doften av tång och lutfisk. Låt dig bländas av solnedgång i havet ute vid fyren och när mörkret har lagt sig blinkar ljuset från Måseskär fyr.
Checka in och njut av en heldag i sängen. Du välkomnas på rummet av vårt populära Time for champagne, vilket är en härlig bricka med utvalda charkuterier och något sött från bageriet. Detta avnjuts tillsammans med ett glas krispig champagne.
Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar. Här finns fjällvandring i världsklass, cykelleder på fjället och kajak- och kanotpaddling i vackra fjällsjöar.
Tänndalen    
Sätt telefonen i flygplansläge. Ta på dig solglasögonen, hoppa ner i 33 grader, häng på poolkanten och låt oss servera dig smaken av färskpressad sommar. Låt tiden stå still & njut i en solvarm cabana. Du behöver inte flyga till varmare breddgrader.
Ta med familjen till Varberg i sommar! Bo i vårt lägenhetshotell; två sovrum, allrum och fullt utrustat kök i två våningar och egen altan. Precis vid Kattegatts strand och ändå promenadavstånd till centrum. Stor utomhuspool ingår!
Värnamo Camping Prostjön är belägen på kort avstånd från Värnamos stadskärna där du hittar ett stort och brett urval av butiker, restauranger, caféer och mataffärer. Husvagnen står uppställd på plats och väntar på er!
Segla i Grekland mellan turkosa vikar och upplev nya platser varje dag. Vi har seglingsresor med svensktalande besättning för dig som vill ha en avkopplad semester.
Romantiskt weekendpaket på lyxiga Hestraviken, 2 dagar fr 2995 kr/person!
Cykla hela vägen till oss eller ta med cykeln på pendeltåget och cykla sista biten. Ifrån Roserbergs station till oss är det endast 3 km. Väl framme väntar vi med en ryggsäck redo för dagens utflykt för att sedan vila ut på ett kungligt slott.
Fyll på med ny energi och frisk bergslagsluft, njut av prisbelönt mat och relaxa i vårt spa med trollskogar inpå knuten. Här finns gott om aktiviteter som vandringsleder, fiske, kanoter och bad både i pool och sjö. Välkommen till vildmarken!
 
© Reseguiden Interactive AB 2011