Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

6 erbjudanden
6 erbjudanden
7 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 283 erbjudanden
Ge romantiken en chans - vårt paket ger er en bra start: eftermiddagsfika vid ankomst och på rummet väntar en välkyld flaska Cava, choklad & färsk frukt. Tillgång till vår relaxavdelning ingår och innan middagen serveras ni ett glas mousserande vin.
Romeo & Julia hade god smak! Kultur, romantik & goda pizzor- detta och lite till bjuds man på som besökare till Verona. Res hit och upplev det genuina Italien.
Bluesun Bonaca ligger i utkanten av Bol på ön Brac. I närheten finns den natursköna stranden Zlatni Rat och Bols marina. All Inclusive ingår med mat och dryck hela dagen. Dessutom finns här pool, barnpool och flera aktiviteter.
TUI    
Vi har drygt 100 campingtomter, vandrarhem, stugor samt konferens och festlokal. När du bor hos oss har du nära till några av Västsveriges största besöksmål som Äventyrsbadet Arena Skövde, Skara Sommarland, Göta Kanal, Karlsborgs fästning, Läckö mm
Semestra i Västsverige och upplev mysiga kaféstaden Alingsås, ju längre du bor desto större rabatt får du. Endast 30 min från Göteborg. Du bor bekvämt på anrika Grand Hotel mitt i staden med härlig frukostbuffé och har cyklar att hyra.
Inte långt bort från stadens myller kan du njuta av god mat & dryck & sova i nyrenoverade rum. Passa på att låna en cykel, hyr kajak eller SUP och utforska den vackra naturen. Avsluta dagen på uteserveringen precis intill vattenbrynet.
Välkomnas av ett glas krispig roséchampagne, ta en promenad längst vattnet, koppla av på en filt i gräset och på kvällen serveras en trerätters middag. Efter en god nattsömn vaknar ni upp till en välfylld frukostbuffé i slottet.
Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos & matsäck som består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Intill oss finner ni Munsöleden.
Skytteholm    
I detta paket ingår paddling, inträde till vår Pool & Beach club, middag och boende. Vi har en sandstrand precis intill oss och ifrån den startar ni er kajaktur.
Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!
 
© Reseguiden Interactive AB 2011