Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 31 erbjudanden
Var med och fira ankomsten av 2021 med oss i Varberg! På nyårsafton dukar vi upp en härlig nyårsmeny, minglar, hänger vid pianobaren, skjuter raketer och skålar naturligtvis in det nya året med bubbel vid tolvslaget. Hotellpaket för 2 och 4 personer.
Boka en natt vid havet inkl frukost och spa. Därefter tar ni det som det kommer. Kanske är ni på äventyr hela dagen eller så hänger ni på stranden och äter en räksmörgås?
Säröhus    
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
Kom till Trosa Stadshotell & spa en vardag och njut av harmoni, omtanke och småstadscharm.Checka in efter 15 och njut av vår sparelax med varm källa, torr- & ångbastu, aromarum & träningsrum. Till kvällen serveras en utvald tvårättersmeny med vin.
Har ni något speciellt tillfälle att fira, eller bara känner för att skämma bort er ordentligt en helg passar vår lyxweekend allra bäst. När ni anländer under eftermiddagen väntar champagne, rosor, frukt och praliner på rummet Se mer info på hemsidan
Njut av Smålands bästa julbord på en upplyst herrgård. När ni mätta och nöjda kryper ner i era sängar kan vi lova er en tyst mörk natt.
Samla vänner och familj eller ta med den du älskar till vår magiska ö över nyårshelgen. I vår nyårsweekend tar vi farväl av 2020 och skålar in 2021 tillsammans.Välkomna till en härlig nyårshelg hos oss!
Välkomnas av glöggdoft, facklor och värmande eldar på gårdsplanen. Möts av skratt, tindrande ögon, tända ljus och sprakande brasa i herrgården. Samla familj, vänner och kollegor för på Hällsnäs har vi firat en klassisk svensk jul sedan 1906.
I kaféstaden Alingsås kan du inte bara fika utan även uppleva unik konst och kultur mitt i staden. Kombinera det med Nolhaga Parkbads relaxavdelning samt en vällagad tre-rätters middag och du har en fantastisk helg i Alingsås.
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.
Sida:1234Nästa
 
© Reseguiden Interactive AB 2011