Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 89 erbjudanden
Paketet för dig som vill fly vardagen. Njut middagen och frukosten till den milsvida utsikten över Siljan. Bada i poolen och basta, smaka en god drink framför brasan i lobbyn. Ta hand om varandra.
Boka din semestervecka på Öijared resort. Njut av god mat, golf, vandring, skön sömn i stora luftiga rum och Öijared Bad och Bastu med närheten till storstaden. Tillgång till spa, gym, golf & härliga bad.
Nissan som rinner genom vår tomt och dess sjösystem inbjuder till kanoting.Tänk så härligt att stilla glida fram över blanka sjöar och snälla forsar. Flera små öar med grillplatser för picknick och sandstränder för bad finns lätt tillgängliga.
I detta paket ingår paddling, inträde till vår Pool & Beach club, middag och boende. Vi har en sandstrand precis intill oss och ifrån den startar ni er kajaktur.
Falkenberg Strandbad är som utomlands, fast hemma. Boosta semesterfeelingen med en vistelse fylld av beachhäng, pizza och iskalla drinkar.
Ta en paus från vardagen och rå om varandra på Åkeshofs Slott. Här på det lilla slottet i trädgårdsstaden står det gröna köket i fokus med fräscha och säsongbetonade råvaror som med precision har komponerats för en oförglömlig smakupplevelse.
Bara 25 min söder om Stockholm, granne med skärgården och ett stort naturreservat. Slottet från 1657 minner om en svunnen tid av prakt och överdåd. På Häringe hittar ni Sveriges första utomhuspool och en klassisk kägelbana från 1930-talet.
Fyll på med ny energi och frisk bergslagsluft, njut av prisbelönt mat och relaxa i vårt spa med trollskogar inpå knuten. Här finns gott om aktiviteter som vandringsleder, fiske, kanoter och bad både i pool och sjö. Välkommen till vildmarken!
Mitt i Småland ligger Wärdshuset Bredaryde, en stenmur från Värnamo och Jönköping, Här vill vi ta hand om dig, rå om dig och överraska dig med mat och dryckesupplevelser, sköna sängar, service och omtanke.
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
 
© Reseguiden Interactive AB 2011