Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 115 erbjudanden
Njut av sommar och semester i avkopplande miljö tillsammans med familj, släkt och vänner. På Hooks Herrgård kan du koppla av i vårt härliga spa eller bara njuta av den sköna omgivningen och god mat i säsongens smaker.
Bo på vattnet i våra 33 flytande hotellrum. Eller upplev solnedgången från terrassen i någon av våra 10 sviter, alla moderna bekvämligheter och en välkomnande charm. Alla rum har en egen uteplats som du enkelt når.
Spela på fina banor, ät gott och bo bra i 3 dagar men betala endast för 2 dagar! Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta anläggningarna i Sverige. Sedan 2017 är vi dessutom bäst i världen när det gäller miljövänliga golfanläggningar.
Äventyr, rovdjur och oförglömliga upplevelser väntar i sommar. Upptäck spännande cykelleder, bad i poolen, paddelturer på Rädsjön och den världsunika rovdjursparken med norra halvklotets största rovdjur.
Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med toppmodern golfstudio tillsammans med ett unikt hotell, restaurang och Öijared Bad och Bastu.
Upplev sommaren på Västkusten och Orust med övernattning och middag på Nösunds Havshotell. Må gott av salta bad och god mat.
Njut av en härlig sommarvecka i Båstad – på bästa läge, mittemellan strand och hamn. Här bor du mitt i byn, med strosavstånd till alla restauranger, boutiquer, padelbanor, tennis och salta bad. Fr.o.m. 1 juli har du tillgång till vårt nya rooftopspa.
Nordic Light- gångavstånd till Stockholms bästa badplatser, kullerstensgatorna i Gamla stan & till spårvagnarna som tar er ut på Djurgården,Gröna Lund och Skansen. Ta en lång sovmorgon, njut av en kaffe på vår uteservering och ta er ut i stan!
Planer att åka till Stockholm? Gör besöket till en långhelg! Om du bor minst 3 nätter och checkar in torsdag, fredag eller lördag så får du 50% rabatt på första och fjärde natten, och dessutom ingår en flaska mousserande vin!
I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden och Asa är utsedd till en tyst zon.
 
© Reseguiden Interactive AB 2011